Terwaenen 78
Oss
Stuur een bericht naar de verkoper maak account aan of log in om een bericht te sturen
Terwaenen 78
Oss
€ 175.000,- k.k. verkocht
Terwaenen 78
5341DH
Oss
€ 175.000,- k.k.
verkocht
soort woning
appartement
woonoppervlakte
60 m2
perceeloppervlakte
nvt m2
aantal slaapkamers
1
bouwjaar
1980
buitenruimte
tuin: westen
status
verkocht
voorzieningen
dubbel glas

Omschrijving

Top locatie in hartje centrum!
Als Gijsje begint te vertellen is ze direct enthousiast. “Vanuit deze plek doe ik alles te voet. De supermarkt ligt op steenworp afstand, evenals de bakker en de groenteboer. In 10 minuten loop ik naar het centraal station. En natuurlijk ligt de hele stad aan je voeten. Dinsdags voordat ik ga werken haal ik verse groente en fruit op de markt. Op de zaterdagmarkt verwen ik mezelf met noten en kaas.” vertelt eigenaresse Gijsje.

Eigen huis en tuin

Dit appartement geeft niet het gevoel van een appartement, maar van een huisje. “Geen algemene trappenhal, maar je eigen voordeur én een achterom”, vertelt Gijsje. “Voor het huis beleef je de reuring van de stad, achter waan je je in het groen. Meesjes, boomklever, bonte specht, zomaar wat bezoekers die vanuit de tuin te zien zijn.”
In februari 2010 kocht Gijsje ‘haar huisje’ op Terwaenen. Ze was op zoek naar een appartement met tuintje of een appartement in de stad. Op Terwaenen vond ze beide! De lichte woning sprak haar direct aan. En met het zien van het tuintje was ze direct verkocht. “Ik zag mezelf al BBQ’en met vrienden en in gedachte had ik mijn hangmat al opgehangen.” Toch vertrekt Gijsje nu uit de stad, en ruilt ze haar fijne plek in voor een grotere tuin en ruimte voor de motoren.

Licht en ruimte

Alle vertrekken in dit appartement zijn ruim. Zo past er in de hal met gemak een grote kast. Ook is er een praktische voorraadkast. In de slaapkamer is veel ruimte door de kastenwand voor natuurlijk kleding, maar ook voor kerstspullen, tent, backpack, boeken, etc. De drie ramen zorgen voor veel licht. Op de badkamer is de aansluiting voor de wasmachine en eventuele droger. In de woonkamer is veel lichtinval vanuit de tuin en de hal. “Het eerste wat ik destijds gedaan heb is de kamerdeur vervangen door een deur met glas, voor een ruimtelijk gevoel en meer licht.”

Wat ik ga missen

“Met heimwee kijk ik terug op de jaren dat ik hier gewoond heb. De spontane momenten met vrienden en familie die aan komen waaien wanneer ze in de stad zijn. Even aansluiten bij het dessert als anderen uit eten zijn. Snel een kijkje nemen in de stad als er iets te doen is, en dan toch iets te lang blijven hangen. Ik denk dat dat de reden is dat ik al die jaren mijn plan om de badkamer aan te pakken niet heb uitgevoerd. Muziek boulevard, terrasjes en muze misse wonnen het van klussen” Aldus Gijsje.

Feiten en Cijfers

– Bouwjaar: 1980

– Fijne achtertuin gelegen op het westen

– Elektrische zonneluifel (2008) achtertuin

– Eigen Berging achterin de tuin voor fietsen, tevens toegang naar de tuin

– Volledig voorzien van dubbel glas

– 1 ruime slaapkamer met vaste kastenwand

– Praktische voorraadkast in de hal

– Servicekosten VvE 132,66 per maand ( actieve VvE)

– Voldoende parkeerplaatsen rondom appartement

– Parkeervergunning 45 euro per jaar mogelijk

– CV Ketel 2008

– Inhoud: circa 180 m3

– Woonoppervlakte: circa 60 m2

Aanvaarding in overleg

kaart street view kadastraal