Krabbenhoek 46
Heesch
Stuur een bericht naar de verkoperjij moet een account aanmaken om een bericht te sturen naar de verkoper
Krabbenhoek 46
Heesch
€ 250.000,- k.k. verkocht
Krabbenhoek 46
5384MT
Heesch
€ 250.000,- k.k.
verkocht
soort woning
appartement
woonoppervlakte
88 m2
perceeloppervlakte
nvt m2
aantal slaapkamers
2
bouwjaar
1997
buitenruimte
balkon
status
verkocht
voorzieningen
dubbel glas, rolluiken, mechanische ventilatie

Omschrijving

In het groen van de Broekhoek

Aan de rand van Heesch, vlakbij de dorpshart ‘het dorp’, ligt de wijk Broekhoek. Een fijne plek, want je bent in de kortste keren te voet de winkels, met de fiets in het buitengebied of in de auto op de snelweg. Zeker voor de ouderen onder ons: ideaal.

Toch zijn er in deze buurt niet heel veel appartementen. Het complex aan de Krabbenhoek is één van de weinigen gebouwen met dit soort woningen. Maar, je hebt geluk … er is er één (van de dertien) vrij. Nummer 46.

Op de begane grond
Het is een appartement op de begane grond. Geen trappen op of liften in en alles comfortabel dichtbij. Daarnaast – interessant om te weten – betaal je minder servicekosten dan de bewoners op de verdiepingen.

Achter het gebouw heb je een eigen parkeerplaats, onder een carport, recht voor de eigen berging. Deze achterplaats wordt afgesloten door een hek met elektronische bediening. Handig én veilig.

Groen
Ook is er een buitenplaats om van de buitenlucht te kunnen genieten. Deze grenst aan een tuin, waardoor je een heel ruimtelijk gevoel hebt. Bovendien staat het appartementencomplex in een hele groene omgeving. Vanaf je eigen terras kijk je heerlijk weg. Over het speeltuintje met lachende kinderen, door de struiken en langs de hoge bomen af.

Twee slaapkamers
Het appartement heeft niet één, maar twee slaapkamers. Uiteraard is er een keuken, een woongedeelte, een badkamer en een apart toilet. Ook is er een kast in de hal waar de wasmachine en droger kunnen staan. Misschien moet je het nog even naar eigen smaak maken, maar alles is in een prima staat. Het oogappeltje? Dat is de houten vloer in de woonkamer en de hal.

Toch is het vooral belangrijk dat je zelf komt kijken. Dat je zelf de buurt verkent en de gemakken en de mogelijkheden ervaart. En … dat je zelf even onderuit op het terras gaat zitten.

Feiten en cijfers:
– Bouwjaar 1997
– Appartement op begane grond
– Twee slaapkamers
– Ruime badkamer met ligbad en douche
– Eigen parkeerplaats op binnenterrein onder een carport (afsluitbaar met elektrische poort)
– Woonkamer en slaapkamer voorzien van rolluiken
– Woonkamer met openslaande tuindeuren naar terras
– Servicekosten VVE circa € 85,-/maand
– Gezonde VvE
– CV ketel Nefit – 2016

Aanvaarding in overleg

kaart street view kadastraal