Beethovengaarde 81
Oss
Stuur een bericht naar de verkoperjij moet een account aanmaken om een bericht te sturen naar de verkoper
Beethovengaarde 81
Oss
€ 389.000,- k.k. verkocht
Beethovengaarde 81
5344CD
Oss
€ 389.000,- k.k.
verkocht
soort woning
woonhuis
type woning
2-onder-1-kapwoning
woonoppervlakte
165 m2
perceeloppervlakte
267 m2
aantal slaapkamers
6
bouwjaar
1973
buitenruimte
tuin: oosten
status
verkocht
voorzieningen
dubbel glas

Omschrijving

Ons mooie huis aan de Beethovengaarde 81 in Oss staat te koop.

Wij hebben het huis 7 jaar geleden gekocht en toen was de woning erg gedateerd.

Wij hebben de donkere kleurstelling vervangen door een modernere lichte kleur. Het schrootjes plafond vervangen door een mooi glad gestucte variant.

De tweede etage hebben we helemaal op zijn kop gezet. Van 1 slaapkamer met inloopkast en een toiletruimte hebben we drie kamers gerealiseerd en een nieuwe tweede badkamer.

We konden op die manier iedereen huisvesten en met twee badkamers ook de ochtendlogistiek rondom de badkamers goed reguleren. Dit was echter nog maar het begin.

In de loop van de jaren hebben we de spouwmuren geïsoleerd. We hebben een frisse nieuwe keuken geplaatst met veel werkblad. (een deel van de oude keuken zie je terug in de bijkeuken) De keuken is ook gemaakt op kookplezier. Met een 90cm brede inductiekookplaat, combimagnetron, stoomoven, vaatwasser en Quooker ben je van veel gemakken voorzien.

Gelijkertijd hebben we de elektrische installatie hier en daar een upgrade gegeven. Niet alleen de ouderwetse stoppenkast met maar liefst 5 groepen hebben we vervangen door een nieuwe variant met veel meer automatische stoppen maar ook de originele jaren ’70 schakelaars hebben we in het hele huis vervangen door moderne schakelaars.

Ieder jaar hebben we zo wel iets aangepakt dan wel gemoderniseerd. De buitenzijde hebben we laten schilderen van donkerblauw naar wit.

De voor- en achtertuin hebben we onderhoudsvriendelijk gemaakt. Dat ging niet in 1 keer want na iedere verbetering kwamen er weer nieuwe ideeën tot de tuinen zijn geworden zoals ze nu zijn.

Aan de achterzijde hebben we nu een aantal plekjes waar je je kunt terug trekken. Op het terras achter de woning, een verhoogd terras achterin of op het fantastische kunstgras waar de kinderen erg actief op zijn. Of je kiest een beschutte plek bij de BBQ. De planten in de tuin zorgen er voor dat je vanaf de eerste voorjaarstralen tot de eerste sneeuwvlokken bloeiende bloemen ziet.

In de voortuin is het vooral heerlijk vertoeven na het avond eten of na het werk. Heerlijk in de ondergaande zon nog even een kopje koffie of wijntje drinken. Je vindt in de voortuin een kersen-, perzik en appelboom. De appelboom is toch wel onze trots. Een ruim 25 jaar oude boomgaardboom. In de achtertuin staat ook nog een perenboom.

Kortom….een woning waar we veel in hebben geinvesteerd en waar een eventuele nieuwe eigenaar nog veel plezier van zal hebben.

kaart street view kadastraal